Rezultatele admiterii 2023

REZULTATELE ADMITERII  2023

Instituția de învățământ Liceul Teoretic Republican “ARISTOTEL”

Lista elevilor admiși în clasa a X-a

Anul de studii 2023-2024

FELICITĂRI ELEVILOR ADMIȘI!

BINE AȚI VENIT ÎN FAMILIA LTR ”ARISTOTEL

 

În atenția elevilor admiși! 

  În perioada 26-28 iulie 2023 după ridicarea confirmării de la liceu, elevii admiși se prezintă obligatoriu (începând cu ora 10.00) cu originalul actelor (certificatul de studii gimnaziale, 4 fotografii ¾, certificatul medical).

Elevii care au studiat limba engleză (limba de studiu I sau II, la cursuri sau individual) se prezintă la 22 august  la testarea la limba engleză, pentru repartizarea elevilor în grupe după nivel (C1; B1 sau A1). Cei, care NU au studiat limba engleză, vor fi incluși automat în grupele de începători.

Conform Regulamentului Intern al LTR ”Aristotel”, elevii poartă uniformă școlară (costum albastru, cămașă albă sau albastră. Cravata de culoare albastră va fi procurată organizat la începutul anului școlar). Elevii din afara or. Chișinău sunt asigurați cu cămin, în baza cererii și completării Acordului de Locațiune.

Vă așteptăm!

  • NOTĂ: Atenție! Elevii care NU prezintă originalele actelor în zilele indicate sau din anumite motive nu confirmă cauza, vor fi excluși din listă, iar locurile vor fi completate cu elevii din lista de așteptare.